Lessen

Cursussen tekenen en schilderen / Courses art drawing & painting

Den Haag

Teken en schildercursussen van Dauwart omvatten in volgorde van populariteit:
Kunstschilderlessen / Diverse Tekenlessen : Modeltekenlessen, Perspectieftekenlessen, Portrettekenlessen / Wijkateliers, Aanschuifateliers in de haag, Expat courses.

De cursussen van Dauwart zijn bondig en efficient zodat je altijd in 1 a 2 maanden tijd de belangrijkste basistechnieken leert en je potentieel en jouw persoonlijk talent ontdekt.

Cursussen vinden plaats in het magnifieke atelier in de Rembrandtstraat vlakbij centrum Den Haag en sommigen ook buiten in stad of op strand.
Daarnaast hebben we verschillende doorlopende wijkateliers om wekelijks vrij te werken in diverse wijken in Den Haag ! Hier kun je ieder moment starten, en zelfs onregelmatig aanschuiven, om in je eigen tempo je eigen leerdoelen te bespreken met de aanwezige begeleidende kunstenaar.
Samen met anderen rustig een paar uur werken, experimenteren…elkaar inspireren of juist met rust laten, in een ruimte die als openbaar leer-atelier ingericht is, voorzien van de meeste materialen, koffie en thee en misschien een glas wijn !

Les 1

€ 28,50 p.p. l 2 uur I max 10 p.

Les 2

€ 28,50 p.p. l 2 uur I max 10 p.

Les 3

€ 28,50 p.p. l 2 uur I max 10 p.

Les 4

€ 28,50 p.p. l 2 uur I max 10 p.

Hier komt text