Bedrijfsuitjes: 3 x kunst door personeel!

/Bedrijfsuitjes: 3 x kunst door personeel!
Bedrijfsuitjes: 3 x kunst door personeel! 2018-02-26T18:51:27+00:00

Een bedrijfsuitje met het creatieve , verrassende effect van kunstzinnig denken en doen.
Dat geeft de kracht van visualiseren en de ontspanning van vrij spel, experiment en inventief handelen.

Voor wie?

Bedrijfsuitjes van Dauwart resulteren in verrassingen die bijblijven. Ieder heeft aan het eind van de workshop veel verrassends ontdekt van / in zichzelf, en dat ook neergezet in beeldend resultaat.  … en iedereen van het team was erbij en was getuige van elkaars ontdekkingstocht!
De workshops zijn voor o.a. bedrijfspersoneel, (studenten)verenigingsleden of welke andere gezelschappen dan ook die met een creatieve uithaal willen vieren dat ze samen kunnen ontspannen, leren, ontdekken en verrassen.

Wat?

1. ‘The Company’s Art painting Gallery’ een serie esthitisch gestileerde moderne schilderijen gemaakt door eigen personeel.
Een intensieve uitdagende zeer leerzame workshop met veel exposeerbaar eindresultaat: Schilderijen van 80 tot 120 cm!
Duur: minimaal 3,5 tot 4 uur excl. lunch- of langere pauze. / incl. koffie & thee

2. Bob Ross’ teachings
De verbazingwekkende kunstjes die de beroemdste TV-schilder in de jaren 80 voordeed om werkelijk iedereen de heerlijkste natuurtaferelen met slagingsgarantie te laten maken: Bergen, bomen, meren en wolkenluchten…allemaal verschijnen ze met enkel een paar streken.
Duur: 2 uur incl. pauze / incl. koffie, thee & versnapering.

3. Pollock’s Verf Gooi & Smijt Werk
Expressie en actie met de lessen die te leren zijn uit het ‘expressionisme’ en uit ‘Action Painting’: Het anders doen dan hoe het hoort of hoe het goed lijkt: Loskomen van je aangeleerde denken, zelf (durven) scheppen, zonder referentie of ijkingsmateriaal.
Duur: 2 uur incl. pauze / incl. koffie, thee & versnapering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het effect

  • Tijdens een kunstworkshop wordt het team in stoomtempo losgemaakt van de gebruikelijke structuur om via kunstenaarseigen denken een nieuw level te verkennen. Iedereen ontmoet elkaar opnieuw in het creatieve en spelenderwijze gebied.
  • Lerend van elkaars verschillende benaderingen en vindingrijkheid in een teambindende vertrouwensscheppende omgeving kunnen deelnemers een nieuwe flexibele perceptie en inventiviteit in hun verbeeldingskracht ontdekken. Alle waardevolle ervaringen worden met een sfeer van verwondering, ontspanning en humor in de groep begeleid.

Resultaat

In een workshop kan naar wens de bedrijfsidentiteit in het kunstzinnige worden meegenomen.
Verleden, huidige en toekomstige identiteit worden spelenderwijs door het personeel beschouwd en vertaald naar nieuwe beelden. Deze opdrachten vereisen teamwork en samen creatief denken over de bindende bedrijfsdoelen.

Het eindresultaat kan als gezamenlijke creatieve verbindtenis worden getoond, b.v. in de vorm van

  • een expositie
  • een groot panorama schilderij of collage
  • een creatieve serie relatiegeschenken of
  • een online beeldpresentatie of drukwerk

 

Met een Dauw Art kunstworkshop zet je koers richting teamspelers die samen creatiever denken, inventiever visualiseren en speelser en ontspannen uitbeelden.


Prijzen

  1. ‘The Company’s Art painting Gallery’
  2. Bob Ross’ teachings
  3. Pollock’s Verf Gooi & Smijt Werk